Friday, May 24, 2019

Belek Transfer Firması


Belek transfer firması olarak sizlerin Antalya transfer hizmetinizi sağlamaktayız. Antalya havalimanı belek transfer hizmetinde sizlerin %100 memnuniyeti ile 2016 yılından itibaren VIP, kurumsal, fuar, iş ve özel transfer hizmetleri vermeye de başlamış olmaktayız. Son derece teknoloji ve özel tasarlanmış araçlarımız ile güler yüzlü personel ekibimiz ile sizlerin konforlu bir seyahat etmenize yardımcı oluyoruz. Misafirlerimize benzersiz bir ulaşım sağlamayı hedefliyoruz.

Belek Transfer Hizmetleri
7/24 Belek havalimanı transfer hizmeti ile sizlerin mükemmel tatilin başlanmasını sunuyoruz. Belek transfer olarak engelli transferleri, kurumsal transferler, tur talepleri ile de sizlere özen ile hizmet vermekteyiz.
Seyahat sırasında sizlere verilen araç içerisinde araç kamerası bulunmaktadır. Ayrıca sizlerin güvenliğiniz için ferdi kişisel sigortanız yapılmaktadır. Hizmet şoför personellerimiz özel sürüş teknikleri hizmeti almıştır.

Belek Transferleri Rezervasyonu
Belek otel transferi rezervasyonu almak çok basittir. İnternet aracılığı ile göndermiş olduğunuz adres ve iletişim adresleriniz mail, telefon gibi uygulamalar ile seyahat transfer isteğiniz bildirimlerimize düşmektedir. Göndermiş olduğunuz bildirim 10 dakika içinde onaylanması takdirinde elektronik adresten sizlere randevu bildiriminizin onaylandığını bildiren bir yazı gelir. Antalya transfer onayı alındıktan sonra sizlerin isteği üzerine elektronik ortamda sizlere personel ataması yapılır. Atanan personel yaklaşık 3 saat içerisinde sizlere geri dönüş yaparak tekrardan adres ve iletişim bilgilerinizi doğrular. Seyahat hizmeti için Antalya havaalanı transfer firmamıza ulaşabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment